Rendelés folyamata

Regisztráció nélkül, gyorsan és egyszerűen rendelheti meg a kiválasztott festményt vagy a reprodukcióját (vászonképre nyomtatott másolat).

A festményekből lehetőséget biztosítunk Reprodukció megrendelésére is. A rendelhető méretek az eredeti festmény méretétől is függnek, ezért az elérhető méretek festményenként különbözőek lehetnek. További információt a Vászonkép reprodukció oldalon talál.

A rendelés menete a következő:

   1. Kiválasztás: A bal oldali menüben kattintson az Önt érdeklő témára. A galériában a képek egymás mellett helyezkednek el: az egér görgetőjével, vagy az alsó csúszka mozgatásával tudja a képeket megtekinteni.
   2. Eredeti vagy reprodukció: A festmény alatt jelzem, hogy a festmény is megrendelhető, vagy már csak reprodukciót tudunk adni belőle. 
   3. Megrendelés: Vegye fel velünk a kapcsolatot, a menüben található elérhetőségeken: írhat e-mailt, vagy hívhat telefonon is: 06-20-560-98-28.
   4. Fizetés: A feltüntetett árak bruttó árak és forintban értendőek. A reprodukciók kivételével minden festményt, megtekintés után az átvételkor készpénzben kell kifizetni. A reprodukciókat utánvéttel, a futárnál is lehet fizetni. Az árak a képkeret árát nem tartalmazzák, de lehetőség van képkeretet is rendelni a festményhez. 
   5. SzállításKépzőművészeti alkotások révén minden festményünket személyesen adjuk át. A festményeket Budapesten 4.000.-forintos kiszállási költséggel a kívánt címre szállítjuk, a megrendeléstől számítva akár 72 órán belül. Lehetőséget biztosítunk ingyenes átvételre is, Piliscsabán. A Művésztől is át lehet venni az eredeti festményt, Pilisvörösváron. Mivel Édesapám 85 éves, erre csak 9-18 óráig van lehetőség.
    A reprodukciókat utánvéttel futárral is kiszállítjuk, Magyarországon egységesen 2.800.- forintos költséggel. (További információt a Vászonkép reprodukció menüben kaphat). 

Amennyiben bármilyen technikai probléma merül fel, keressen bennünket a 06-20-560-98-28 számon és segítünk!