Vászonkép reprodukció

Szeretne egy festményt, csak nem tudja megfizetni az eredeti árát vagy nem illik modern otthonába a klasszikus képkeret? Akkor a vászonkép festmény reprodukció pontosan Önnek való, mivel az eredeti töredékéért megvásárolható és modern, fiatalos enteriőrökben is kiváló dísz.

Partnerünk a festményeket profi módon digitalizálja (azaz lefotózza) műtermi körülmények között profi eszközökkel. Minden egyes általuk készített vászonkép a szerkesztés során gondos előkészítésnek van alávetve. A nyomtatás során magas fokú szakértelemmel ellenőrzik a vászonképet, hogy mind színeiben, képminőségében megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is. Művészi vászonra nyomtatják a festményeket, ezzel élethű és tartós színeket tudnak elérni. A gondosan összerakott vakrámára feszítik a kész vászonképet, hogy az feszes maradjon. Képeikre 2 év teljes körű garanciát vállalnak, így mindig biztos lehet benne, hogy ha bármi probléma adódna a képpel, Ők azt javítják vagy akár újra elkészítik Önnek.

Méretek: 40×30 cm, 50×40 cm, 70×50 cm, 80×60 cm. A rendelhető méretek az eredeti festmény méretétől is függnek, ezért az elérhető méretek festményenként különbözőek lehetnek. Az eredeti festménytől nagyobb méretben nem tudjuk elkészíteni a reprodukcióját, mert ez a minőség  rovására menne. 

Árak (bruttó Ft):

    • 40×30: 19.000 Ft
    • 50×40: 23.000 Ft
    • 70×50: 27.000 Ft
    • 80×60: 34.000 Ft


Szállítás:
Az elkészült vászonképet gondosan becsomagoljuk, hogy sértetlenül juthasson el Önhöz. Az egyeztetett szállítási címre futárunk eljuttatja Önnek a csomagot az ország egész területén, a megrendeléstől számítva akár 7 napon belül. Szállítási díj Magyarországon egységesen 2.800 Ft.